+1 800 556 2981          E-mail Newsletter

Firul de par

Medavita - o solutie globala, de la primul, pana la ultimul pas

Product removed from wishlist!

TRATAMENTE PENTRU LUNGIMEA FIRULUI DE PAR

Parul are si el o inima. Cu adevarat!
Parul nu este doar ceea ce vedem cu ochiul liber. Daca l-am mari de 1000 de ori, am ramane surprinsi vazand cat de interesanta este compozitia sa structurala. Acolo dorim sa patrundem cu formulele noastre: Direct la inima!

AMINO CONCENTREE: ACTIONAND IN INIMA FIRULUI DE PAR

Daca proteina este un puzzle, aminoacidul este o mica piesa a acestuia.

Aminoacizii alcatuiesc proteinele, unindu-se unii de ceilalti. Exista 20 de aminoacizi, iar organismul nostru poate sintetiza 11. Ceilalti 9 poarta numele de ”aminoacizi esentiali” si trebuie introdusi in organism prin alimentatie.

Amino Concentrée: ce face? unde actioneaza?

Aminoacizii functioneaza ca o balama acolo unde e ceva rupt, ce trebuie refacut: sunt aglutinantul ideal pentru fibrele care si-au pierdut structura. Amino Concentree a luat nastere in urma studiului aminoacizilor care formeaza keratina, adica proteina din care este format firul de par. Este un complex de 3 aminoacizi puri : serina, treonina si carbocisteina, capabili sa patrunda in stratul cel mai profund al firului de par. Datorita incarcaturii electrice, acesti aminoacizi se ancoreaza selectiv la punctele de ruptura din structura keratinei, refacand-o.

Actiune dubla : directa si indirecta.

In urma primei actiuni, Amino Concentree, reface structura fibrei capilare. A doua actiune inchide , la nivelul fibrei reparate, compusii activi ai tratamentelor specifice, pentru o actiune intensa si de lunga durata. Cei 3 aminoacizi se unesc in structura keratinei si hranesc (inchizand cuticula), restructureaza (umpland spatiile goale) si reconstruiesc ( recompun structura fiziologica a firului de par).

Scroll to top